vighidoors

Veiligheidsdeuren voor binnen

Een veilig gevoel in uw eigen woning. dat is waar Vighi veiligheidsdeuren voor zijn ontwikkeld. Veiligheidsdeuren hoeven ook niet lelijk te zijn. Onze deuren zijn in verschillende uitvoeringen, kleuren en stijlen verkrijgbaar. 

   deur inspiratie     spion en beslag inspiratie

Deuren op maat

Veiligheidsdeuren hoeven niet lelijk te zijn. Bij vighi kunt u uw deur aanpassen naar uw eigen smaak.
zo kunt u kiezen uit verschillende soorten deurbeslag. van strak design tot klassiek.
ook kunt u de stijl en kleur van de deur zelf bepalen. of u nu een strakke witte deur wilt op een deur die lijkt op een ouder houten deur.  

Sterk veiligheidsbeslag is essentieel voor een goed beveiligde deur. De veiligheidsschilden en veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging bieden bovendien maximale veiligheid doordat het cilinderslot volledig wordt beschermd tegen uitboren en uittrekken.

Voor onze deuren heeft u een ruime keuze aan deurbeslag in verschillende materialen en stijlen, zodat uw deur perfect bij de rest van uw huis past.

 

U kunt kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen. Een veiligheidsdeur kan zo een onderdeel worden van uw interieur.

Er zijn verschillende stijlen waar uit u kunt kiezen. Heeft u een strak design interieur of juist een klassiek interieur? Geen probleem!
Het deurbeslag is in verschillende stijlen verkrijgbaar net als de afwerking van de deur zelf.

 

 

 

Veiligheid

Veiligheid staat voorop daarom zijn onze deuren voorzien van veilig hang- en sluitwerk met meerpuntssluiting, dievenklauwen en zware scharnieren.
het stalen frame binnenin de deur zorgt ervoor dat de deur niet zal buigen of breken bij een inbraakpoging

Een metalen deuromlijsting in combinatie met dievenklauwen zorgt ervoor dat de inbreker de deur er niet  uit kan tillen. 

 

Akoestisch dempend

De deuren zijn geluidsisolerend tot 41 db.

Brand vertragend

Thermische isolatie UD 1.6

Inbraak werend

Onze deuren zijn van zoveel mogelijk bescherming voorzien.

4 mm dikke staalplaat ter bescherming van het slotmechanisme.

Omegaprofiel (verticale wapeningsversterking) met 5 kleinere horizontale versterkingen.

Buitenste staalplaatdikte 1 mm.

6 actieve vergrendelpunten aan de slotzijde.

 

 

 

Goed sluitwerk is ook zeer belangrijk voor een veilige deur. daarom zijn onze deuren uitgerust met antidiefstal veiligheidscilinders van de hoogste kwaliteit.
Hierdoor kunt u de deur met een veilig gevoel op slot doen.

cylinder 1   cylinder 2   cylinder 3

De veiligheidsdeuren zijn uitgerust met dievenklauwen. Zo blijven de deuren stevig dicht, zelfs als inbrekers proberen de scharnieren te demonteren.

Dievenklauw 1   dievenklauw 2   dievenklauw 3

Voor een extra veilig gevoel kunt u een spion in uw deur installeren. Zo kunt u zien wie er voor uw deur staat voor u hem open doet.

Spion 1   spion digitaal

De veiligheidsdeur wordt bij het op slot doen niet alleen vergrendeld door het cylinderslot, maar ook door de vele vergrendelingspunten rondom de deur.

vergrendelpunten   deur vergrendelpunten

test